Mot Göteborg!

Go morron!

Nu har ja pussar hejdå på sambo som åker upp till Piteå i några dagar. Nästan hoppas att han får träffa på lite snö där uppe!

Jag har inte berättat om lördagen än va? De var en riktigt kul, en riktig kalaskväll! Förfesten här hemm innehöll en massa irländsmusik och skratt! Ett härligt gäng grabbgäng! Sen åkte vi vidare te småbåtshamnen där festen höll till, födelsedagspojkarna strålade och gästerna dansade och tjoade glatt! En riktigt bra kväll me andra ord!
Men igår låg ja å älskling på soffan hela dagen.. Inte ok men så kan de va. Tur man inte är ute i svängarna men än de lilla man är!

Idag åker mamma ja och Ruben till lilla mormor i Göteborg för lite mys! Har inte bestämmt mig än om ja ska sova över eller omja åker hem me mamma igen.. Ja ska få en bakmasik av mormor, TACK! Ska inviga den me en härlig bulldeg!

Att man kan längta så efter sin lilla vovve! Igår sa båda ja å sambo, att vilken kasst å tomt liv vi skulle ha om inte lilla Ruben fanns hos oss. Så mycke liv och kärlek i min 3kgs vovve!

Kram på er, ha en fin dag!

Så himla söt e Ruben, blundar alltid när man gosar å trycker nära kinden! Njuter gör vi båda så vi nästan sprincker gör vi när vi gosar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0