Gemensam fredag!

Hallå i stugan!

Idag har ja min fina sambo hemma, han spelar banjo för de vilda! Ja ska åka och köpa vita fina stenar att lägga på graven och lite annat fint som kan pryda. Ja tycker de här me blommor e så himla svårt... Jobbigt för ja vill verkligen att bror ska ha en fin plats och särskillt nu när de är födelsedag och snart årsdag.

Igår på hundkursen va Ruben duktig som vanligt, gjorde sök övningar och inkallning! Men en sak ja har lagt märke till är att han trottsar mycket mer på kursen än hemma och nu har ja kommit på varför. De e den äckliga skogen han inte vill va i, tycker inte om kall lera och sticksiga pinnar under magen. Ruben å ja e inte så mycket och går i skogen tyvärr, spåret räknas inte. Ja gillar inte att gå i skogen själv och sambo får ja aldrig me mig. Men om nån vill öva inkallning eller bara sprinag lös me mig å Ruben är ni välkomna att tjoa!

Ja klarade eldprovet! Har duschat och fixat frisyser alldeles själv! Haha för de e de jobbigaste när man klippt nåt nytt, att de e så fint när frisören har fixat och sen när man gör de själv hittar man den inte. Men ja har plattat håret jätte fint å ja älskar de! Hårfärgen e så varm å go å luggen helt underbar! Som ett litet troll e ja!

Ha en bra dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0