Fri som en (hund) fågel

Tjaa! Gick inte riktigt så bra som ja hoppats på igår på kursen, men de gör de la aldrig. Alltid lättare att få de å funka hemma när man inte ha massa roligare hundrar å godis i varje ficka runt sig! Men vi ger inte upp!

Va så kul igår så att vi va tvunga att åka dit idag igen! Så skönt att va där själva, stor å bra yta och inga bilar ivägen! Sprang lös och övade inkallning i skogen, även rolig sökövning som Ruben tycker e så kul! Sen gick vi till agility barnan för att testa på men alla hinder va för höga och så de va ju lite tråkit men annars så prova vi på de mesta! Ruben fatta inte riktigt men nu har vi luktat på grejerna iaf!

Kameran tar man ju alltid fram försent men fick några kort iaf! Haha att se sin hund springa lös och va lyckligast i världen slår allt! Får öva mer på inkallning så ja känner mig säker så lovar ja att du får vara lös oftare pluttesnutten! För ett tag sen va de nån som frågade mig om ja va en sån där som andvände ordet "plutten" ja svarade då nej, men har märkt att ja använde de dagligen till Ruben!



Ikväll ska lilla familjen ha picknick i bilen å åka på bilbingo! Önska oss lycka till!!

Så får ni också ha en jätte fin fredkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0