Sönda

Här sitter ja å littar lite argt på Ruben... Han skällde precis ut en oväntad gäst, blir tokig på han å hans skällande... Vissa kan komma in å Ruben e sitt glada mysiga humör men ibland e han akällig arg å osäker... Räggen står å han skäller men skakar som en asplöv... Va har ja gjort som gjort han så osäker?

Rubens skällande har börjat bli lite väl överdrivet nu sista tiden... Märks verkligen att han e en varninghund för så fort nån e på hans "revir" här runt huset så ska de skällas... Kom inte hit här bor ja!

Någon med goda råd om hur man går till väga när ens hund skäller och  man vill få tyst???
Jag hyschar med nej ljudet, vänder håll, distrarherar me godis och röst, blir arg........ Försöker även undvika situationen innan den händer... Men mest står ja bara där arg så ini vorden å e röd om kinderna... Så himla synd att han håller på så för han e verkligen världens goaste lilla hund.

Jag måste köpa ett bättre täcke till Ruben för de han har nu gör så att han snupplar i trapporna och blir allmänt bökit för han att röra sig i de tycke rja de ser ut som... Å nu e de kallt ute så han behöver varmt å gott på sin lilla kropp. Nästan bara halsen som inte e täckt me päls än, sakta framåt går de. Funderar på om de e halsbandet som skaver å att de fördröjer utväxten...

Imorron är de måndag, NYA LIVET HERE I COME!








Några bilder från igår när de va Melodikryss å bullätande på högnivå!

KRAM PÅ ER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0