Livet som timanställd

Jaha då va man nyvaken igen då. Har sovit i 2 timmar me min goa vovve, drömmt en massa konsligt men bättre än ingen sömn alls.

Livet som timanställd är inte glamoröst, alltid måste man va tillgänglig å beredd på att jobba dag som natt.. Men de fina me inatt är att ja jobbar me goa tjjejer så natten kommer att bli kanon tror ja! Har me min stickning ifall de blir en lugn natt, men har fått för mig att de e full fart nu på nätterna. Den som lever får se!

Kram på er

Kommentarer
Postat av: emelie

Hej igen!

Ja vi är också jätterädd att låta Boss leka med större hundar, har en kompis som har en chihuahuatik som lekte med en labrador och han råka trycka till med tassen för hårt på ryggen så en kota hamna fel, först trodde dom diskbråck och det skulle opereras för 50 tusen :S men det vart aldrig så illa, dom fick åka på lite kontroller och hon lever fortfarande med en kota som är lite sned men hon måri nte dåligt av det va dom eller veterinären har märkt.



Våran Boss skulle hoppa upp i soffan när han var 6 månader men hamnade snett så han bröt benet, stackarn vi fick ha honom i vila och åka till veterinären 1 gång iveckan får att ta röntgenbilder och se så benet växte som det ska, tror vi va där i 7 veckor i rad! julen för 2 år sedan. Förstå att ha en valp i vila, det va inte det lättaste.



Boss vägde 2,3 innan vi kastrerade honom idag väger han 2,7, men det är vårt fel för han är tyvär lite rund om magen :S får för mycket godsaker, man försöker gå långa promenader men mage vill inte gå bort. han är ju inte så överviktig så han mår dåligt över det men skulle klart kunna gå ner lite iaf!



jag använder och har alltid hundmaten Royal Canin chihuahua men testade igår att handla Royal Canin Sterilised skulle va bra för kastrerade hundar sa hon på jennys hund och katt här i Valbo =)



Vad köper du för mat till ruben?



MVH/EMELIE

2011-10-19 @ 20:50:04
URL: http://lillaemmpa.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jajjemensan, så enkelt är det att göra den fina skålen! :) Smeta på lim (blandat med lite vatten) och låt det sen torka. Voilá!



Vilken söt liten vovve du har! Jag är också sugen på en liten hund (jag har en stor pudel) men jag har absolut inte tid just nu. Men nån gång i framtiden så ska jag skaffa en liten vovve.

2011-10-19 @ 21:19:39
URL: http://carolineprim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0