Finns inga ord...

Va dum å inte gjorde som Sandra sa... Tittade... Sitter å gråter samtidigt som jag skakar av ilska.... Hur funderar världen egentligen... Sånt här får inte ske

Det är en övervakningskamera som fångat en liten 2årig flicka på film i Kina. Hon kommer att bli överkörd, inte en utan två gånger. Ingen kommer att stanna. Det kommer att passera både mopedister och cyklister, de ser henne men åker förbi. Gående kommer att passera förbi henne där hon ligger på marken. Hon lever fortfarande, hon rör sig, hon blöder. Folk kommer att titta på henne men välja att gå vidare. INGEN hjälper den lilla flickan. En man kommer att dra henne åt sidan då hon är nära på att bli påkörd en TREDJE gång, men även han kommer sedan att lämna henne där. Den lilla flickan finns inte längre. Hon var två år, och INGEN KOM FÖR ATT HJÄLPA.
(Lånade denna text från dig Sandra, beskrev så bra)

Sandra skriver på sin blogg att Det finns en lag i Kina som säger att den som tillkallar hjälp blir betalskyldig för eventuella sjukhuskostnader för personen. De anser att man enbart skulle tillkalla hjälp om man var skyldig till det som hänt. Säg att en man blir påkörd, du är snäll och hjälper honom till sjukhus, du får betala för hans sjukhuskostnader.

SJUKT.
Ska man tjäna på att inte hjälpa en människa i nöd. Var tog alla hjältar vägen... Ska man behöva vara så rädd om sina pengar att man inte räddar ett liv. Ååå blir så arg... Människor är hemska!


Jag vet att ja tillhör dom som håller hårt i mina pengar men... För faan, pengar tillverkas varje det gör inte ett liv. Jo det gör de men nu förstår hur ja menar, DITT, HENNES, HANS finns det bara ett av..
Tänk att den lilla flickan finns inte längre, hon blev påkörd 3 gånger. Ingen hjälper henne, dom går fram och tittar, dom går förbi men ingen hjälper henne. Ingen lyfter upp henne i sin famn och säger att allt blir bra, stackars underbara lilla flicka dör ensam i sin smärta på vägen... 
Så länge vi minns dig så finns du, älskade lilla barn...
 

Om ni väljer att titta på klippet, stålsätt er innan för de behövs.
Jag säger inte att ni bör titta, de e hemskt. Men ju fler som blir upplysta om vad för hemska saker som vi låter ske här i världen, ju mer hoppas ja vi kämpar tsm emot det. Man ska inte tro att världen e perfekt för det är den inte, långt ifrån...


http://youtu.be/UqVYUzHc5L8


Kommentarer
Postat av: Jouline♡

Du jag har inte hunnit testa den så mycket än, alltså den där brow booster som ska få ögonbrynen att växa. Man ska smörja på den morgon och kväll och efter ca 5 veckor ska man se resultat. Jag har testat den i några dagar men inte varje morgon och kväll, men ska börja göra det och förhoppningsvis se resultat sedan :)



ohh.. ja visst är det hemskt med den där bebisen som blev påkörd i Kina, usch :(

kram

2011-11-16 @ 19:03:15
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: emelie

Tack vad snäll du är, Ruben är också jätte jätte fin =) Boss har ju ett skönhetsfel, han har kroksvans så den ligger mot ryggen, Jag visste ju det innan jag köpte honom men de gör inget, han hade inte varit Boss om han inte haft knorren han har ;) hihi



Jasså men de låter härligt, Vi ska faktiskt bo på samma hotell, vi va lite fega som beställde charter, men eftersom de är så billigt i thailand så kanske man ändå kan hyra en bungis 2 nätter någon annanstans om man vill det =)



Vi har lixom tänkt resan mer som en avkopplingsresa, åka ut på lite öar, sola bada, äta gott och bara vara =)



Jag längtar så nu hiihi



Förrästen, du som också har chihuahua och verkar läsa bloggar, läs denna blogg http://suchis-suchis.blogspot.com/

tycker den är intressant och rolig och läsa =)



kram

2011-11-16 @ 20:10:24
URL: http://lillaemmpa.blogg.se/
Postat av: Johanna*

JAvvist är hon söt :) Den lilla benet med mitt telefon nummer är det minsta i storleken. det finns större och runda..

2011-11-17 @ 10:36:22
URL: http://johannanehvonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0