Irreterad...

Har solen rätt i ögat å tänker inte gå in så skriver bara lite snabbt..

Vara vetrinärstation suger!

 

Ska googla lite om mjälkvalster. De sa dom att Ruben hade... Tappar man verkligen hela magen på päls av mjäl?

Berättar mer imön!

 

Hade gött i solen!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Dom ska tydligen vara jätte bra i Vara har jag hört, men jag har själv aldrig varit där.



Tack så jätte mycket! Vad roligt att höra :)



Nja, det gick väl inte sådär jätte bra. Leo ville inte gå i ringen, och jag tänker inte dra i kopplet eller utsätta honom för annat när han är skygg, så det fick bli som det blev.



Det jag blev förbannad över var att både Leo och Denton fick en orättvis bedömning. Jag kan absolut ta emot kritik, för det går ju upp och ner på utställningar hela tiden.



Jag har aldrig blivit förbannad förr när det inte har gått så bra, för jag har ju förstått vad domaren har menat, men denna gången höll jag inte med! Jag blev ju inte arg för att det inte gick bra, utan för att domaren var som hon var.



Nu i efterhand har jag hört en massa skit om den domaren som dömde, och jag fattar ju varför. Hon var både hårdhänt, otrevlig och orättvis. Jag fick inte ens ta i min egna hund uppe på bordet, och det har aldrig hänt förut. Visst, hon ska såklart känna igenom honom, men det är ju fortfarande JAG som ska visa upp honom och det är med mig han känner sig trygg. Jag har åkt på utställningar i flera år och jag har aldrig varit med om liknande.



En domare ska inte vara hårdhänt som denna var. Om mina hundar är rädda för att vara i ringen så är det tack vare henne.

2011-05-09 @ 23:23:45
URL: http://sofialiljeberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0