Eurovision ikväll!

Godagens!

Nu har ja å lilla Ruben vart ute å promenerat i fina vädret och sen avsluta vi en en godisruta! Skönt å ha han lite lös ibland!

Igår skulle mitt lag Vem va de so kasta öva inför brännbollen nästa lörda men alla e ju så sega å kom sent så blev taktiksnack och grillning ist! Ska bli så jäkla kul me lite brännboll! Heja på oss! Våran första match har vi kl 10 nästa 13 och 15! Grilla och sen utgång! Ska bli riktigt kul, har ju somsagt inte vart ute å dansat på ett bra tag nu... Måste planera alkoholen så inte den förstör min kväll, tal ju inget nu när man vart utan så länge...

För den som vart nyfiken på va de egenligen e som har vart så läskigt på nätterna när ja jobbat kan ja nu berätta.. Sen förra helgen har de vart 3 inbrott, därav 2 såg dom personer som smet ut genom dörren.. En dörr trodde ja man bara kunde öppna innefrån, men tydligen räckte de att gå te järnia och köpa nyckel och sen hade dom kommit in på demensboendet genom köksdörren.. Hon som jobba han springa efter och fråga vem dom sökte.. Vi har haft mycket spring utanför och inne i den avdelning som dom bygger om i sen i vintras men inte som nu... Vi har också en hemlös tjej som får bo på en av avdelningarna och tyvärr måste ja säga att hon har nog tipsat vad i huset ingen är och man kan sova.. För vissa mornar ser man en trött yngling gå ut genom de större dörrarna... Klart att dom hemlösa måste ha någonstans att bo men bara jag vet att dom e där och att dom inte tänker gå på mig e de fritt fram! Läskigt att möta någon när man e själv på avdelningen..

Ikväll är de ju somsagt Eurovision, riktigt kul! Varje år ser man fram emot de men tyvärr slutar de alltid me en stor suck.. E skit musik oftast tycker ja.. Våran Erik får vi hoppas de gåt bra för, låten tycker ja inte e någon större hit men han har ju samma charm å fina bruna ögon som norrmannen som vann för 2 år sen så titta in i kameran Eric! Vi ska se på Eurovision tsm me Axels bror, hans sambo och vän så de kommer bli jätte kul! Kvällen kommer bjuda på bra musik och god mat! Alltid lika trevligt! Får la se om ja bjuder på något fiolspel!

Secret Carpet Club heter deras band! Dom e verkligen jätte bra, lyssnar på deras skiva så gott som varje dag! Blir väl lite mer speciellt när man känner dom man lyssnar på, men ja älskar verkligen deras musik! Dom spelar svensk folkmusik tsm! Axels bror har även ett irländsk band som ska spela på folfesten här i Lidköping i sommar, de ser ja fram emot! Ska fira min födelsedag den kvällen!!Vidar Emma & Karl

Ha en jätte bra kväll! Nu ska ja måla å spackla lite i hallen för imön ska vi börja tapetsera!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0