Nyfiken

Go kväll!

Vilken trevlig dag ja haft! Frukost å julkalender me grannen sen hem till finaste Sandra för mat och framtids prat! Så stolt över Sandra, just börjat en utbildning!!! Kul att vi båda bara har utbildning å framtid i huvudet!!!!

Blev en fika me vännerna Linda å Emma sen, mycke tjejigt snack om ja säger så !!!

Är min dröm bara en dröm eller är den realistisk? Hmm..

Nu ska ja somna till Karlavagnen, go natt!!


Kommentarer
Postat av: Jouline♡

Åh tack så mycket snälla du :) Jag brukar köpa Tindras kläder på nätet och det brukar oftast vara från lechien.se och poshpooches.se, sen kan jag klart hitta en och annan tröja i en hund butik här hos mig men väldigt sällan. Hoppas du haft en fin lucia dag och får en fin kväll :) kram

2011-12-13 @ 17:43:14
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: emelie

Hej! Jag ska in med Boss imorgon till veterinären =) så nu får han fasta fram till dess, usch tycker inte om att lämna honom där då han inte gillar att gå till veterinären. vi har sprungit där i större av Boss liv, då han haft problem med ögonen, bröt benet när han var 6 månader och lite småsaker.. Men att åka in och göra en tandsanering rekomenderar dom alla vavva ägarna =)



vi skulle få betala 1200 kr för att ta bort tandsten, det är narkosen som är dyr, att söva honom! sedan om dom ksulle behöva dra en tand kostar det mer, men tror inte som ska ehöva göra det, boss har fina tänder ändå, lite tandsten på hörntänderna kan man se.

men du kan alltid ringa din veterinärklinik och höra hur mycket dom tar!?



hoppas allt är bra med er.



kram

2011-12-13 @ 19:31:36
URL: http://lillaemmpa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0