Kastrering?

Pratade me en granne idag om kastrering, har inte tänkt på de så mycket innan då ja trodde att man inte gjorde de så tidigt i livet. Men hon sa att ju snabbare desto bättre, innan han hinner bli "hanig". För annars sitter beteendet kvar. Har märkt på Ruben den senaste veckan att han lyssnar otroligt dåligt när vi är ute , drar och slickar på varje kiss fläck. Låter han abslout inte stå å lukta slicka eftetsom ja bestämmer när vi ska stanna men de e jobbigt ändå... Tar varje chans han får.

Sen så är de ju de här me Rubens navelbråck.. Blir tokig, står olika överallt och alla säger olika. Men va de verkar som så ska man inte avla på hundar me navelbråck. E jobbigt för Ruben om han inte para sig me nån i mellan åt, borde bli som en stor kärleksbomb innom han tillslut och de vill ja ju inte. Blir jätte jobbigt för han. Så frågan e om ja inte ska ta tag i de här me kastrering, småhundar blir könsmogna tidigare och har redan märkt av de hos han.

Vårat kök blir nog aldrig klart känns de som, kostar ju endel  av kastrera. Jobbigt. Vilken vetrinär ska göra ingreppet, vet att de inte ska bli Vara. Men ska ja våga prova den nya här i Lidköping eller Blå stjärnan som alla pratar gott om som fast ja aldrig besökt??? kastrering e för mig ett stort ingrepp och då vill jag att Ruben ska ha bästa vården han kan få.

Ha en fin dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0