Home sweet home!

Nu e vi hemma från våran lilla semestertripp! Allt mysigt att va borta men hemma e bäst! Vi hade verkligen toppen väder, solen stekte när vi gick kvällspromenad me mätta magar längst stranden! Himla mysigt e de i Varberg! Hotellet vi bodde på va jätte bra! Vi hade turen att va ensamma i bubbelpoolen både på eftermidda och källen, lyx! Mysigt att ligga där i bubblerna me den bästa man vet me ett kallt rosevin♥

Idag åkte vi vägen om både Free Port och IKEA! Haha så nu har la Axel gått i affärer för ett år! Men mysigt va de, vi hittade lite fina saker som fick följa me hem! De tråkiga e att om ja ska vara helt ärlig så tycker ja inte IKEA e kul längre... Man undrar vart de där man ville ha fanns.. Men e ju bra om man verkligen ska ha nåt stort i möbelväg. Vi letar ju skjutdörrar så de ska tittas lite till och sen får vi bestämma oss!

Nu när vi kom hem tog ja en lång promenad me älskade lilla vovve (som ja har längtat hem till i) och grannen! Kul att ha någon att prata me, då kan man gå hur långt som hellst!

Sen har ja en sak till att berätta! Ska inte ropa hej än men en fågel viska bra grejer om jobbet ja sökt!!!!!!!! KOM IGEN NU BÄCKIZ, NU FÅR DU DE HÄR JOBBET!!!!!!!!!!!! DE E DU VÄRD!



Min fina lilla gulleplutt va du e söt när du bakar in dig i filten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0